Népszerű eladások

Információ

Gyártók

Leértékelések

1. ÁrakA katalógusban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A minimális rendelési összeg: 50.000,-Ft+ ÁFA. Mindig a rendelés napján érvényben lévő árak számítanak, ezt –megrendelés esetén- írásban (e-mail-ben) visszaigazoljuk. A díjváltoztatás jogát fenntartjuk, de a már leadott rendelések teljesítése azon az áron történik, amit a rendelés jóváhagyásakor feltüntettünk és ami a visszajelző e-mailben is szerepel. (Kivéve, ha a rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek: a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási kondíciók vonatkoznak.) Amennyiben Megrendelő az írásbeli visszaigazolástól számított 8 munkanapon belül megrendelését nem mondja vissza, azt elfogadottnak tekintjük és a megrendelt termékeket a visszaigazolásban szereplő árakkal szállítjuk. A honlapon történő megrendelés fizetési kötelezettséget von maga után. Termékeink nagy részét külföldről szállítjuk be, ezért a szállítási határidő esetenként 2-12 hét is lehet. A raktáron lévő termékek szállítási határideje 5 munkanap. Egyes termékeink megrendelésekor 50% előleg befizetését kérjük, ezt a visszaigazoló e-mail-ben minden esetben feltüntetjük. A minimális rendelési érték 50.000,-Ft.

 

2. Szállítási és csomagolási költségA megrendelt termékeket postai utánvét-tel szállítjuk, melynek aktuális díjszabásáról a visszaigazolásban tájékoztatjuk. 2018.01.02-tól így alakulnak szállítási költségeink:

50.000,-Ft felett a szállítás díjmentes
50.000,-Ft alatt a szállítási költség 1.900,-Ft

 

Fenti összegek tartalmazzák az utánvét költségét is. A csomagolási költséget a katalógusban szereplő ár tartalmazza. A feladott rendelésekről pontos könyvelést vezetünk. Ha egy küldemény nem érkezik meg kérjük, jelezze számunkra a problémát, hogy a postával fel tudjuk venni a kapcsolatot.

 

3. GaranciaA www.sportesjatek.hu internetes áruház magyarországi nagykereskedőtől beszerzett árukat és magyarországi, illetve külföldi gyártó által előállított termékeket forgalmaz, amelyekért a gyártók és forgalmazók a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő garanciát vállalnak. A termékeket eredeti gyári csomagolásban, sértetlenül adjuk fel a címzettnek. Ha a megrendelt árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, akkor azt a www.sportesjatek.hu a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló jogszabály 4. § (2) bek. szerint max. 15 napon belül díjmentesen kicseréli. Az oldalainkon található képek többsége a forgalmazótól (gyártótól) származik, de nem minden esetben tökéletesen azonos a forgalomba került termék képével. A képek mintának tekintendők, az eltérésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék.

 

4. ElállásMegrendelő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, ilyen esetben az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket Megrendelő viseli. " A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3§ szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett" 15/1989(IX.7)KEM 4§ (2) bekezdés. A fogyasztó elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.  A www.sportesjatek.hu köteles a Megrendelő által már kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A www.sportesjatek.hu követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Letölthető elállási nyilatkozatminta ITT

5. PANASZKEZELÉS

Az online vitarendezési rendelet 2016. február 15-től lehetővé teszi az Európai Unióban letelepedett fogyasztók és a kereskedők számára, hogy a belföldi és határon átnyúló online vásárlásokból adódó vitáikat – az egységes uniós online vitarendezési platformnak (OVR-platform) köszönhetően – online módon rendezzék. Az Európai Bizottság által működtetett online vitarendezési (OVR) platformja ITT érhető el.Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg
cégünket a info@sportesjatek.hu  címen. RETTER.hu KFT Fajátékok, ajándéktárgyak fából, mesekönyvek 2083 Solymár, József A. u.11. Tel./Fax: 06 26 363506 Képviselő: Szűcs Zoltán Adószám: 12881501-1-13 Közösségi: HU12881501 Cégjsz.:13-09-091896 , Nyilvántartásba vevő szerv: Pest megyei Bíróság mint Cégbíróság