Népszerű eladások

Megtekintett termékek

Információ

Gyártók

Leértékelések

MUSZKLI-a dinamikus fociasztal

HH143013

Új termék

Fociasztal fából.

MUSZKLI - A dinamikus fociasztal.A MUSZKLI, a dinamikus fociasztal tiszta szórakozás, akár otthon, vagy egyesületben, óvodában vagy iskolában, 3-99 éves korig.

Bővebb leírás

Ez a termék jelenleg nincs készleten

19 431 Ft‎ Bruttó

Adatlap

Kor 3 éves kortól
Fejlesztési terület Finommotorika

Egyéb infó

Fociasztal fából.MUSZKLI - A dinamikus fociasztal.

Játsszon az erejével! Ha nincs elég muszkli, akkor sincs semmi sem veszve. Itt nem csak az erő számít: taktika, ügyesség és gyorsaság a megfelelő pillanatban és már benn a labda az ellenfél kapujában. Derítsék ki szemtől szemben: ki a „legügyesebb muszklis”?

 A MUSZKLIT mindenki szereti!

A MUSZKLI, a dinamikus fociasztal tiszta szórakozás, akár otthon, vagy egyesületben, óvodában vagy iskolában, 3-99 éves korig.

Tartalom

1 fociasztal kemény fából kb. 57x45 cm, súly 1,6 kg,2 korong                       

EGYSZERŰ SZABÁLY

A játékosok lazán megfogják a játékasztal fogantyúit (2 játékos esetében 2-2 fogantyút, 4 játékos esetében 1-1 fogantyút). A karokat nem szabad felemelni, vagy a testhez támasztani. A játék kezdete előtt a játékosok megegyeznek abban, hány gólig tart a játék. A játék kezdetén és minden gól után a „labdát” (korongot) a középpontra helyezik. Füttyszóra kezdődik a meccs! A játékosok forgatják és döntik a fociasztalt és megpróbálják a korongot az ellenfél kapujába juttatni.

10 hasonló termék ebben a kategóriában