Megtekintett termékek

Információ

Gyártók

Új termékek

Ugrálóbot POGO Akrobatik 50 kg-ig(kék)

HH144233

Új termék

Ugrálóbot POGO Akrobatik 50 kg-ig

Bővebb leírás

Adatlap

Kor 5 éves kortól
Fejlesztési terület Egyensúlyérzék fejlesztés

Egyéb infó

Zseniális- mondják QU-AX ugrálóbot használói. És valóban : a fantasztikus akrobatikus ugrálóbot most teljesen új technológiával jelent meg. Új belső rugós rendszer áll rendelkezésre, automatikus kenéssel, a láb csúszásmentes, rugalmas, cserélhető gumiból áll. Szinte bármilyen padlózaton használható az ugrálóbot. Az ugrálóbotot készre szerelve szállítjuk: így ezzel valóban nagy ugrást tehet! Kis gyakorlással az eszköz használata gyerekjáték lesz. Az ugrálóbot fejleszti az egyensúlyérzéket, önbizalmat ad.

Terület: egyensúlyérzék fejlesztő, mozgásfejlesztés

Kivitel: V200 acél, kék színű, súlya: 3,5 kg, magasság:100 cm, 50 kg-ig használható

CE-minősítés EN 71-1, 71-2, 71-3

Tele van gyermeke energiával?

Nem probléma: az ugrálóbot garantáltan kifárasztja örökmozgó gyermekét és közben határtalan ügyességre tesz szert.

Elkopott az ugrálóbot gumilába? Semmi probléma, nálunk azt is megrendelheti: GUMILÁB 

A legenda szerint egy George Hansburg nevű amerikai utazó mianmari utazásán találkozott egy szegény parasztemberrel. A parasztember lánya, Pogo szeretett volna mindennap eljárni az iskolába, ahová a barátai is jártak. Az iskolába vezető hosszú út mocsaras és sziklás vidéken haladt át és Pogonak nem volt cipője. Édesapja készített számára egy botot, mely megkönnyítette a haladást a nehéz terepen, így Pogo eljárhatott minden nap az iskolába. Hansburg-ot teljesen lenyűgözte a találmány és Amerikába hazaérve kifejlesztette a saját változatát. 1919 szabadalmaztatta az első POGO STICK-et.

Talán George Hansburg maga sem gondolta volna, hogy évtizedekkel később micsoda őrület lesz az ugrálóbot a fiatalok körében.

 

 

30 hasonló termék ebben a kategóriában